• We recently switched our forum platform. If you experience any issues please email support@crystalfontz.com

cc2_textfile plugin

raonel

New member
I'm using cc2_textfile plugin, all is working perfectly except that when i try to send alphanumeric string from the text file, the screen only shows 0.00

This is the line in the screen file:
[r03]
options=0

[r03-i00]
string="Dest.: "

[r03-i01]
id=2556244754
---------------------------------
the line in .ini file:
[line03]
id=2556244754
file_name="c:\prueba.txt"
line_num=03
col_pos=00
length=20
---------------------------------
the text file:

18098194567
2.36
15.49
abcdefg
---------------------------------
What the screen shows in line 03:
Dest.: 0.00
---------------------------------

what i have to do to solve this issue???
Looking for additional LCD resources? Check out our LCD blog for the latest developments in LCD technology.
 

daks001

New member
raonel said:
I'm using cc2_textfile plugin, all is working perfectly except that when i try to send alphanumeric string from the text file, the screen only shows 0.00

This is the line in the screen file:
[r03]
options=0

[r03-i00]
string="Dest.: "

[r03-i01]
id=2556244754
---------------------------------
the line in .ini file:
[line03]
id=2556244754
file_name="c:\prueba.txt"
line_num=03
col_pos=00
length=20
---------------------------------
the text file:

18098194567
2.36
15.49
abcdefg
---------------------------------
What the screen shows in line 03:
Dest.: 0.00
---------------------------------

what i have to do to solve this issue???
Just a hunch, Change the [line03] in the ini file to [line-03]. I'm assuming you have a line-00 and line-01 and line-02 lines. If that doesn't work post the last section of your textfile.log file.
 

raonel

New member
That's Not the problem

All other lines have the same settings, see them below.
if you put numeric (12345) character on .txt file, the screen show them perfectly, so if you change them to alphanumeric (1234abc), the screen only displays 0.00
 

jc634

Administrator
I have playing with this plugin tonight, and have had all sorts of problems getting it to work.

This is one module that was not played with much during BETA testing, so it might not have been debugged much.

I posted another message to CC admin in a related thread elsewhere, so we will see what happens there (or here, perhaps also).

Jim
 

jc634

Administrator
Quote from CC2 admin:

Yes, it hasnt been tested much at all.
I mainly wrote it for the SDK as a guide to writing plugins (hrm, i guess it might not be a good example then).

I will probably replace it with a new more powerful version (regex support?).
So, the only thing I can add is that it will be looked at when he can.:(

Jim
 
Top